2013. június 19., szerda

Sajnálom

Sziasztok!

Úgy gondolom, a blognak nincs jövője. Visszajelzések száma nulla - vagyis, az előző fejezethez volt egy "pocsék" jelző, amit még el is fogadnék, ha meg lett volna indokolva. A késés az oka? Vagy mert tényleg nem tetszik senkinek, merre is megy a történet cselekmény szála?
Tehát, csak annyit szerettem volna mondani, hogy hálás vagyok a 19 rendszeres olvasóért, és az olyan kitartó olvasókért, mint Kovács Réka, Bri, u2ro, vagy akárki másért, akik megtiszteltek a véleményükkel. Örültem, hogy olvastatok, de belátom, hogy ez nekem nem megy.
Imádom a történetet, erre vagyok a legbüszkébb, és biztos vagyok benne, hogy befejezem - és akkor ide is fel lesznek töltve a részek. De egy idei szünet lesz, hiába kapok a kritikáknál is pozitív visszajelzést - nem megy. Kínzással ér fel, mikor ezt a blogot írom. Nem tudom miért.
Minden jót mindenkinek, és köszönöm, hogy követtétek a blog sorsát! Remélem, még találkozunk itt a közeljövőben.

Hayley xx

9 megjegyzés:

 1. Ne! Kérlek ne...
  Könyörögve kérlek, hogy ne fejezd be! Imádom a blogodat, és még nagyon sok más ember is imádja!
  Vagy ha már annyira be akarod fejezni, és nem tudunk/tudlak megállítani, akkor legalább egy búcsú fejezetet írj. NEM BAJ, HA RÖVID LESZ! Legalább egy utolsó fejezettel tisztelj meg minket..;ccc
  U.i.:imádtam a blogodat ;c
  Lana
  xx.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Lana!

   Nagyon sajnálom, de egyelőre nem tudok mihez kezdeni a történettel. Az időm nem elég ehhez a blogomoz is, a sztori végét pedig nem szeretném lelőni. Csaknem a fele nincs még kész az Escapenek, de reményeim szerint még a nyáron sikerül elkészülnöm vele! A blog nem ért véget, mindössze szünetel! :) Hamarosan visszatérek, és köszönöm szépen, hogy itt voltál, és hogy támogatsz még most is! Igyekszem vele, de egyelőre a többi blogomat fejezem be, hogy erre több időm legyen! ;)

   Hayley xx

   Törlés
  2. Rendben! c: Várom a visszatérést! c:
   Lana xx.

   Törlés
 2. Kedves Hayley!

  Számomra ez a blog egy igazi kincs volt, elvégre nem igazán gyakori az Ed Sheeranos történet, ráadásul egy ennyire jól megalkotott történet, de nem pórbállak afelől meggyőzni, hogy folytasd. Én is voltam már ilyen esetben, szóval tudom milyen, ha egyszerűen nem tudod tovább írni és kínszenvedés minden bekezdés, fejezet. Ez néha becsúszik, amiért nem okolhatunk. Csak bízni merek abban, hogy egyszer folytatod és elolvashatunk egy olyan befejezést, amilyet ez a blog, s te magad is érdemelsz. Addig is sok sikert kívánok a többi történetedhez, elvégre némelyiket nyomon is követem, még ha nem is írok mindig.(:

  Xoxo.Bri.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Bri!

   Nem találok szavakat, teljesen meghatódtam a véleményedtől! Őszinte hálával tartozok azért, hogy így támogatsz, és szeretnélek megnyugtatni, hogy egyelőre csak egy szünet várható, de megpróbálok haladni ezzel a blogommal is, mert ahogy mondtam, erre vagyok a legbüszkébb! :) Nagyon kedves vagy, köszönöm a megértést és hogy írtál! És már én is elkezdtem olvasni a Forgetting-et, csak a véleményezésre nem jutott időm. :$ Remélem, látlak még itt! :)

   Hayley xx

   Törlés
 3. Kedves Hayley!

  Egy kis aprósággal szeretnélek biztatni. Én csak most találtam rád, ez az egyetlen mentségem, azonban én szívesen olvasnék tőled!Úgy megörültem, a blogod láttán, annyira ritka, hogy valami különlegesre bukkanjon az ember. És Ed Sheeran! Jajj, ez már önmagában pirospont :)
  Nagyon sajnálom, hogy erre az elhatározásra jutottál. Esetleg nincs kedved újra próbálni? Elölről, egy kicsit másképp, tiszta lappal?
  Én melletted állnék, ezt a kijelentésemet pedig nyugodtan számon kérheted rajtam! Ha nyitott vagy egy új történetre, feltétlenül értesíts, nagyon szívesen olvasnék tőled :)

  Addig pedig bátorításként és szép lezárásként:
  http://my-love-for-sale.blogspot.hu/p/dijaim.html

  xoxo.Cecile

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Cecile!

   Nagyon örülök, hogy rám találtál, mindig jó új embereket látni a blogomon! :) Köszönöm szépen a támogatást és a dicsérő szavakat, nagyon, de nagyon jól esnek!
   A történetet mindenképp folytatni szeretném (július valamelyik hetében), és az eddigiekről is az a véleményem, hogy rendben vannak. :) Mindenképp értesíteni foglak, ne aggódj, és köszönöm, hogy írtál! :)
   A blogodat pedig követem Bloglovinon (mert már nem lenne sok értelme, ha feliratkoznék blogspoton :/) És te jó ég, köszönöm szépen a díjat! *-* Hihetetlenül hálás vagyok érte!

   Hayley xx

   Törlés
 4. Én imádom ezt a blogot remélem nem hagyod abba!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm szépen, kedves vagy! :)

   Jelenleg úgy tervezem, hogy jövőhét hétvégére befejezem a többi blogomat, így pedig újraindítom ezt, azonban előtte még egy kis design váltáson fog átesni a blog.^^ Úgyhogy két hét múlva hozom az új részt, addig is dolgozok rajta, hogy minél jobban előrehaladjak a fejezetekkel, és ne kelljen annyit várnotok egy-egy részre! :)
   Úgyhogy hamarosan visszatérek ide!^^

   Hayley xx

   Törlés